Moderne Heiden

Kwaad is misbegrepen duisternis

2005-04-26

 

Huug's droom?

Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden:

2005-04-22

 

Wordt Bill Gates de volgende paus?

MicroSoft niet langer geïnteresseerd in gelijke-kansen-wet voor homo's. Een veeg voorteken.

2005-04-20

 

Adobe koopt MacroMedia

Adobe is natuurlijk overbekend omwille van het Portable Document Format (PDF), maar staat als bedrijf eigenlijk nergens op de servermarkt. Macromedia heeft met ColdFusion wel een meer dan degelijk serverproduct. Het is dus misschien wel een goede zaak als die twee samengaan, maar...
kon je dan geen PDF bestanden aanmaken met ColdFusion???

Jawel hoor! Heb je ergens een informaticus in de buurt? Download dan eens de trial version van CFusionMX7. Installeer die en kijk in de lib-directory. Neem het bestand iText.jar en hernoem het naar iText.zip. Open het en bekijk wat er inzit. Wie heeft die gratis software library geschreven??? Bibi natuurlijk.
Wat nog leuker is: door nogal de Kafka-achtige wetgeving mag MacroMedia tot het eind van het jaar geen Adobe technologie gebruiken (en vice-versa), maar ColdFusion wordt voortaan wél verkocht onder Adobe's naam. Met andere woorden: Adobe zal minstens tot het eind van het jaar een product verkopen waarin mijn gratis PDF software zal zitten.
Dat is een beetje alsof de paus 'De Da Vinci Code' aan de man zou brengen omdat daarin beter uitgelegd wordt hoe de Kerk in elkaar zit dan in de eigen geschriften... Man, man, man, ik zit me hier al sinds eergisteren over te verkneukelen.

2005-04-07

 

Business proposal

Vandaag in mijn mailbox:
Do you think there is room for a book on this topic?
If so, would you be interested in perhaps writing?

YES!!! YES!!! YES!!!
Het stoppen met bloggen werpt zijn eerste tastbare vrucht af: een verkennende mail van een gerenommeerde Amerikaanse uitgever.
YES!!! YES!!! YES!!!
Serieuze zwelling ter hoogte van de nek en hals. Mijn knopjes springen één voor één van mijn hemdsboord. Mijn dag kan niet meer stuk!
YES!!! YES!!! YES!!!